SAM GRILLROOM

SAM GRILLROOM Een betere is er niet!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 7895 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sam Grillroom. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 19:46 Snel en perfect
28 jun 2022 om 17:58 Vriendelijke en snelle bezorging. Lahmacun was lauw, er zat weinig smaak aan het vlees. In verhouding tot het vlees heel veel salade. De sla was oud (bruine vlekken). Ik bestel hier niet weer.
27 jun 2022 om 16:44 vond het veelste laat heb bijna 2,5 uur op mijn eten moeten wachten bij hun bestellen s'avonds laat doe ik ook nooit meer
27 jun 2022 om 13:31 Medewerkers zijn niet vriendelijk. Moest belangrijk lang op mijn pizza wachten en de pizza was verbrand en zag er niet uit!
26 jun 2022 om 20:05 Patat smaakte super oud en vies. Kapsalon was niet te eten. Zou hier nooit weer bestellen! Heb 2 uut gewacht op mijn eten. Medewerkers erg brutaal !
25 jun 2022 om 19:23 Eten was koud en zout, verkeerde bestelling geleverd, patat was hard te lang laten koken. We hebben bijna 2 uur op onze eten gewacht
25 jun 2022 om 19:18 Helaas zitten we al 2 uur te wachten op ons eten. Ik snap dat het een zaterdag is. Maar dit is wel erg lang. Tracker geeft al 1 uur aan dat de bezorger zo aanbelt. Hij zou vast en zeker ergens pauze houden met ons eten! Top dit.
22 jun 2022 om 19:05 Patat te koud en zout
20 jun 2022 om 21:07 Jammer van het eten..kapsalon smaakte niet..het vocht van de sla maakte het zompig..':/ . Lachmachun is laatste tijd zo slecht opgerold dat alles er uitvalt..knoflooksaus smaakt goedkoop
17 jun 2022 om 18:36 Kip tenders waren iets te hard gebakken. En de doner was een beetje weinig kruiden erop. Verder prima gegeten
17 jun 2022 om 3:57 Eten was goed, maar jammer dat ten eerste de rose lauw was en ten tweede dat de bezorger niet wist dat het gebruikelijk is voor bezorgers om gewoon naar boven te gaan.. was zo aso om te zeggen dat ik naar beneden moest komen. Was ik niet heel blij
13 jun 2022 om 18:32 In 1 woord dramatisch