SAM GRILLROOM

Recentebeoordeling


3 sterren uit 8115 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sam Grillroom. Meer weten? Ontdek meer

22 nov 2022 om 14:42 Koude pizza en op het vlees lag de salade terwijl er door was gegeven salade apart! Opgebeld en zou een nieuwe bestelling krijgen. Uur erna op gebeld waar het bleef maar kreeg te horen dat ze het waren vergeten vroeg mijn geld terug niet gekregen!!!!
22 nov 2022 om 7:34 voor herhaling vatbaar
20 nov 2022 om 20:57 Eten smaakt prima. Alleen betaald voor drinken zonder dat ik het heb gekregen, beetje zonde weer.
20 nov 2022 om 2:07 Ik vindt dat het eten ......how how .....hooow Het is zaterdagavond 18.00u. De bezorger kan niet overal tegelijk met het eten aan de deur staan beste vriend. Klopt.........sorry je hebt gelijk. Maar de kwaliteit van het etenwas weer zoals altijd top
19 nov 2022 om 23:20 2x patat groot besteld maar waren wel 2 hele kleine zakjes zeg!! Niet te doen voor dat geld! Zit je dan met veel mensen en paar patatjes..snap dat je wilt bezuinigen in deze tijd maar zo?! Wou Sam Grillroom bellen, maar de hele avnd niet bereikbaar!!
18 nov 2022 om 20:27 Heerlijk als altijd. Vriendelijke bezorger!
18 nov 2022 om 0:54 Lekkere doner!
17 nov 2022 om 20:51 Altijd vaste klant bij hun maar weer sloffe koude patat echt verschrikkelijk net of het van gisteren was weekends niet bestellen doordeweeks staat er een andere jonge dan is het top!
17 nov 2022 om 19:24 Bezorging was niet op het juiste tijd, ruim half uur voor afgesproken tijdstip. Bezorgster was uiterst vriendelijk! Eten was oké, geen hoogwaardig smaak.
16 nov 2022 om 1:39 Gaf ze meerdere keren het advies niet te leveren in zakken die roken naar nicotine? Laatste zak en Turkse pizza waren bespoten met parfum!!!
13 nov 2022 om 7:27 Het zal 65 min duren maar stonden binnen 20 min aan de deur zeer vervelend want we stonden in de douche
11 nov 2022 om 20:02 Duurde heel erg lang half uur te laat en het eten was koud